Şehit Hüseyin Korkmaz İlkokulu

Vizyon: Çağdaş bir yönetim ve eğitim anlayışıyla Yavuzeli İlçesi Büyükkarakuyu İlkokulu’nun eğitim seviyesini en üst seviyeye çıkararak başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmektir. Çağın gerektirdiği tüm teknolojik gelişmelerin bulunduğu, kendi sınıfındaki kurumlarla her konuda rekabet edebilecek düzeyde, mezunlarının orta okulun her kademesinde başarılı olduğu örnek bir kurum olmak.

Misyon: “Marka Şehir, Marka Eğitim” misyonundan yola çıkarak, kaliteli eğitim ve öğretim standartları ile birlikte çağın gerektirdiği teknolojik gelişmeleri takip edebilen Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği “Çağdaş Uygarlık Medeniyetlerinin Üstüne Çıkma” ideolojisini benimseyen, davranışı örnek ve başarısı yüksek, Anayasada adı geçen tanımlara, Milli Eğitimin Temel Amaç ve Hedefleri doğrultusunda,Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati 08:30, Ders Bitiş Saati 14:15
Isınma: Kalorifer(Fuel Oil Yakıtıyla Isınmaktadır)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: 24 saat taşıma servisleri geçmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehithuseyinkorkmazilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Büyükkarakuyu köyü Yavuzeli/GAZİANTEP

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Köy adını çevresinde bulunan çeşitli kuyuların varlığından almıştır. Köye ilk yerleşim tarihinin 150 yıl öncesine dayandığı söylenmektedir. Köy Adıyaman Yavuzeli, Araban ve Besni yolu üzerinde ve Gaziantep merkeze yakın bir yerdir.

Adres - Büyükkarakuyu köyü Yavuzeli/GAZİANTEP

Ulaşım Ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır.Adıyaman, Besni, Araban ve Yavuzeli servisleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Gaziantep il merkezine 15 km Yavuzeli ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır